September 14, 2017

Senorita – OST Abang Long Fadil 2 – Syamsul Yusof, AC Mizal & Shuib


Lirik Lagu Senorita – OST Abang Long Fadil 2 – Syamsul Yusof, AC Mizal & Shuib


(Chorus)
Kau buat aku terpana,
Kau buatKu hilang kata,
Kau buat tidur tak lena sampai nak naik gila,
Mandiku rasa tak basah
Demamku tak kebah-kebah,
Jangan kau biarku rebah,
Ku mahu terus gagah.

Degup jantungku palpitasi,
Cepu mindaku halusinasi,
Mari kesini marilah oh Senorita. (Repeat)

Bagaikan bidadari dari syurga.Kadang2 aku panggil kamu senorita.Panggilan manja untuk buat kau suka Jatuh cinta mamacita!
Dia tidak pandang Evo, Lambo dia cuma cari yg jujur abg tak poyo.

Yeah cintanya bagai letrik bukan egosentrik dia suka picnic pakai lipstik filem klasik memang hotchick. Uh,fabolous marvelous tapi sgt jealous! uh thats cool!

Ohh..She’ so fine she’s so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

(Chorus)

Second verse
Now 123 to the 4 everybody get down to the flow, jika ada salah silap abg let me know, Dia dari kuala lumpur!

Abg tiada banglo,bukan mcm pablo, money2 cash flow, oh No!

What? Bukan saja cantik tapi juga sempurna, kalau ada jodoh takkan kemana. Siapa kata abg badboy2 huh 2× I’m a good boy!

Ohh..She’ so fine she’s so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

Beriku ruang sayangku
Jangan kau kata NO dulu
Ku mahu bukti padamu
Aku soldadu kamu

Bak kata Bruno Mars dulu, I would catch grenade for you, Aku lebih dari itu, I wanna go to Jannah with you

Cukup-cukuplah sudah
kita main-main madah
aku lelah, hampir rebah, engkaulah senorita….engkaulah senorita..

Doa dulu
Sampai waktu
Kau dan aku,satu.

Cuba goyang macam lagu boom boom pow. Tahu lagu dulu lagu boom boom pow? Black eyed peas abang bukan polis jangan senyum sinis jangan menangis hah.

(Chorus)

September 13, 2017

Kullul Hubbi – Faizal Tahir/Aizat/Noh Hujan/ Mu’adz Dzulkefly


Lirik Lagu Kullul Hubbi – Faizal Tahir/Aizat/Noh Hujan/ Mu’adz Dzulkefly

You can tell from their tears,
What they’ve gone through for years,
All their hopes and their dreams,
Drying up like a thousand streams,
Would you walk in their shoes,
Left with nothing to choose,
And have everything taken away from you..

Through rain and sun,
Nowhere to run,
Let’s make it right,
And stand as one..

Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
No! We will not let go,
We will keep pushing on,
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..

Have we not seen enough,
Or have we lost all love,
Does your head turn away,
And leave with nothing to say,
Let’s not wait for the earth,
To be washed out with blood,
Now it’s time to realize,
All the truth from the lies..



Where have we been,
What have we done,
What’s going on,
We stand as one..

Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
No! We will not let go,
We will keep pushing on,
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..

Stand up
Rise up

Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..
No! We will not let go,
We will keep pushing on,
Kullul hubbi minna lahum,
One moment for them..

JAMPI - HAEL HUSAINI





LIRIK LAGU JAMPI - HAEL HUSAINI

Bermula Pandang pertama
Terlihat Kamu di depan mata
Terasa Debar di dada
Menahan Rasa bila kau ada

Kau Buat ku terpaku
Sepertinya Diriku yang mahu
Diri kamu

Dan bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata diriku bagai sudah dijampi
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata hanya kau harus aku cintai

Ha Ha ha aku ketawa
Terasa Aku tak tentu arah

Kau Buat ku terpaku
Sepertinya Diriku yang mahu
Diri Kamu

Dan Bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata Diriku bagai sudah dijampi
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata Hanya kau harus aku cintai

Malam, Berganti malam
Masih Terbayang
Apa Yang berlaku
Pada Diriku
Ternyata Kamu
Ternyata Kau mahu diriku
Selama Kau milik ku

Dan Bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata Diriku bagai sudah dijampi
Dan Bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata Hanya kau harus aku cintai

Dan Bila
Ternyata Kau yang aku cintai
PARTNER WEB/BLOG


Other Languages Blog DirectoryBlogRankers.comTopOfBlogsDirectory of Music BlogsMusicAdd to Technorati FavoritesBloggerMelayu.comBloglisting.net - The internets fastest growing blog directory
Music Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryMusic Blogs - Blog Rankings

TOP MALAYSIAN WEBSITES  | BEST MALAYSIAN WEBSITESBest Malaysian Sites





Copy kod berikut untuk pautan ke blog