September 13, 2009

LAGU PAKAI BUANG - STACY





Kenapa bah kau berubah.. kenapa bah..

Hello.. kenapa kau tak jawab telefon
dah berpeluh jari menekan nombor sama
lepas berkali kali ku cuba

Ku sangka kau batul..betul jatuh cinta
bodoh sungguh untuk terus percaya
habis madu sepah dibuang saja

Chorus:

Cintaku bukannya jenis pakai buang
biarlah lebih dari sehari
apakah kau sangka ku cinta segera
sakitnya hati di permain

Cintaku bukannya jenis pakai buang
tidak mungkin hanya sementara
apakah kau sangka ku cinta segera
bayangkan la apa ku rasa

Kenapa bah..kau berubah.. kenapa bah..(2x)

Baru saja kenal
kau muncul semula
mengatakan kau sudah berubah
pujuk rayu sampaikan runtuh ke lutut
hampir hampir ku mengalah
untuk memberi kita peluang kedua
tapi kini ku lebih arif
untuk percaya janji lelaki..yeaah yeahh

Chorus

Kenapa bah kau berubah..kenapa bah (4x)

Jangan jangan...jangan permainkan..

20 comments:

  1. stacy mai la guar chempak boleh la buat gempak desa astro

    ReplyDelete
  2. hai smue.....shat ke??????sy pmnat stacy....kak stacy sy arp kak stacy akn trus mju dlm bdang kak stacy nie......hehe...bye3.....

    ReplyDelete
  3. tapi kan, artis dari program realiti kejap jer hangat dier.... Terasa cam kuantiti dah terlalu melebihi kualiti kan.... Sampai bila industri muzik tanahair kita masih mencari, sedangkan ape yang diorang cari selama ni dah jumpa, tapi tak terjaga.... Kalau nak dapat tengok seorang artist kita buat konsert, memang takkan jumpala... Takat nyanyi ramai-ramai, konsert masuk tak payah bayar je la...

    ReplyDelete
  4. sokong lah artis malaysia!!!! 1 Malaysia....

    ReplyDelete
  5. hai semua korang sihat tak.saya adnin orang baru di sini

    ReplyDelete
  6. ok lah korang tak nak layan adnin lagi ok bye bye

    ReplyDelete
  7. hai korang semua...harap korang semua hapy selalu...

    ReplyDelete
  8. lagu ni memang best tak boleg dibayangkan

    ReplyDelete
  9. bagus hantar lirik lagu awak kat saya

    ReplyDelete

PARTNER WEB/BLOG


Other Languages Blog DirectoryBlogRankers.comTopOfBlogsDirectory of Music BlogsMusicAdd to Technorati FavoritesBloggerMelayu.comBloglisting.net - The internets fastest growing blog directory
Music Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryMusic Blogs - Blog Rankings

TOP MALAYSIAN WEBSITES  | BEST MALAYSIAN WEBSITESBest Malaysian Sites





Copy kod berikut untuk pautan ke blog